Závěry dnešní pedagogické rady

21.01.2021 18:49

Ještě se na Vás obracím s prosbou a návrhem od vedení školy. Pročtěte si, prosím, informaci a pokuste se domluvit mezi sebou, koho byste si zvolili. Děkuji :-) A už klidný večer :-)

Vážení rodiče, víte dobře, že znalost správných faktů a informací zamezí různým dezinformacím a zbytečným omylům. Pro zkvalitnění komunikace mezi školou a Vámi, vážení rodiče, brzy spustíme moderní školní web,

Další naší snahou, kterou jsme ve spolupráci s vedením naší obce, vymysleli, je pomoci zástupci školské rady z řad rodičů. Někteří z Vás možná ani netuší, na koho se obrátit. Vždyť se znáte maximálně s rodiči Vašich spolužáků ze třídy. A právě toho bychom chtěli využít. Zvolte si ze svého středu, v každé třídě, jednoho „mluvčího třídy“, „jednatele třídy“, „zástupce třídy“, „třídního důvěrníka či styčného důstojníka“ (na názvu vůbec nezáleží), na kterého se budete moci obrátit se svými náměty, trápeními či pochvalami a tento mluvčí předá své poznatky zástupci školské rady – v současnosti Mgr. Zdeňkovi Trojanovi. Oslovit pana Trojana samozřejmě můžete i přímo.

Uvidíme, zda tato novinka zafunguje a budete s ní spokojeni.

—————

Zpět